GALERIJA

SMEŠTAJ

Dom Paun poseduje smeštajni kapacitet za 44 korisnika. U prizemlju doma nalaze se dva krila, gde su smešteni nepokretni i polupokretni korisnici. Ukupno imamo 12 dvokrevetnih soba za pokretne i polupokretne korisnike, kao i 4 dvokrevetne sobe za nepokretne osobe. Na spratu imamo 4 dvokrevetne i 4 jednokrevetne sobe. U sobama se pored ležajeva nalaze i noćni stočić sa panik tasterom za poziv negovateljica/sestara, sto sa dve stolice, ormar, kupatilo i po želji naših korisnika i televizor.

DNEVNI BORAVAK

Naš dom se prostire na 30 ari i kao takav poseduje puno prostorija koje naši korisnici koriste za dnevni boravak. Pored prostorija za dnevni boravak zastupljenih u prizemlju i na spratu, dom Paun se ponosi sa velikim dvorištem čiji prostor je ispunjen brojnim letnjikovcima. To je omiljeno mesto naših korisnika u letnom periodu.

OSOBLJE DOMA PAUN

U domu Paun trenutno je smešteno 44 korisnika. Za potrebe i brigu o našim korisnicima trenutno su angažovani socijalni radnik, lekar opšte prakse, medicinske sestre, fizioterapeut, negovateljice, spremačice, kuvarice i domar. Ponosni smo na naše osoblje koje svakodnevno pomaže korisnicima da žive normalan život kakav su i zaslužili da imaju u svojoj starosti.

DRUŠTVENI ŽIVOT U DOMU

Naša socijalna radnica, a sve u skladu sa zakonom, priprema svake godine program kojim se našim korisnicima omogućuje kvalitetan život u domu. Sprovode se dnevne aktivnosti u vidu društveno socijalnih igara. Organizuju se jednodnevne ekskurzije. Slušamo naše korisnike kad je u pitanju neka promena koja bi im učinila život u domu lepšim. U dogovoru sa srodnicima, proslavljamo rođendane, a svake godine pred Novu Godinu organizujemo priredbu i proslavu. Dovodimo kulturno-umetnička društva koja izvode najlepša narodna kola i pesme Srbije. Pored njih, tu su i glumci-komičari,kao poseban draž ovog događaja.

vel, et, ut eget Donec venenatis, ante. Praesent ut